Over Gerjan

Afspreken met Gerjan

Neem contact op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Over Gerjan


Na mijn Post-HBO opleiding coaching & begeleiding heb ik zowel predikanten en kerkelijk werkers als leerkrachten en leidinggevenden gecoacht. Na ruim 30 jaar als schoolleider in het basisonderwijs te hebben gewerkt, heb ik gekozen om mij nu volledig te richten op coaching en begeleiding. Ik vind het prachtig om mensen te zien ontdekken, ontwikkelen en veranderen.


De gesprekken kunnen plaatsvinden in Wapenveld of indien gewenst op een andere locatie. Ook is het mogelijk om af te spreken op een avond.


Lid beroepsvereniging:

  • NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches)
  • VCC (Vereniging van Christen Coaches)


KvK nummer: 73462071

Anderen over Gerjan


"Ik kwam bij Gerjan terecht omdat ik voor mijzelf ervaren had dat ik door anderen niet goed begrepen werd en daardoor mijn werk als predikant een “mislukking“ vond.

Gerjan weet de juiste vragen te stellen en respectvol en met een open oor te luisteren. Zo konden we samen tot goede beslissingen en begeleiding komen. Ik heb geleerd opnieuw naar mijzelf te kijken en mijn mogelijkheden ten volle te benutten.

Gerjan gaf daarvoor de juiste handvatten. Het was een bijzonder leerzame en ook prettige periode om mij opnieuw en met mijn eigen mogelijkheden en beperkingen te laten functioneren."

Bekijk je de site mobiel? Klik dan hier voor meer verhalen.