Verhalen

Anderen over Gerjan

"Ik ben erg blij dat ik deze stap gezet heb. Op het begin is het misschien spannend, omdat je je kwetsbaar opstelt en je keuzes gaat maken waardoor je leven er heel anders uit komt te zien. Ik heb veel geleerd over mezelf en dit komt door de coach. De opdrachten, rust, geduld en het meedenken van de coach hebben mij enorm geholpen in het bewust worden van wie ik ben en wat ik kan. De nuchterheid en humor zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt. Ook al ben ik er nog niet over uit wat ik wil gaan doen op langere termijn, ik heb totaal geen spijt dat ik dit traject ben aangegaan. Ik ga het rustig bekijken, stap voor stap, en dit geeft mij al heel veel rust. Ik had deze stappen niet durven te zetten zonder de coach en ik ben er nu al heel erg blij mee. Complimenten!" 

 (zorgmedewerker)

"In een ongedwongen setting op zoek gaan naar zaken welke een “rem op je leven van dit moment” zetten. Dit wordt gedaan met bijvoorbeeld de vraag om goed naar jezelf te kijken en te ontdekken waar je zwakte maar ook zeker je kracht ligt. Ook wordt gezocht op zoek te gaan naar alledaagse dingen in het leven waar je energie van krijgt of welke juist onnodig veel energie kosten en of dat allemaal overeenkomt met de waan van de dag waarin je je leven leeft. De coach gebruikt hierbij zijn kennis, ervaring en heeft een realistische kijk op het geheel. Hij doet dit op een rustige en weloverwogen wijze waarbij hij perspectief bied je meer dan bij de les houdt."   

(leidinggevende  landelijke politie

“Dit traject en deze coach hebben me geholpen in een ingewikkelde nieuwe situatie weer echt een beetje grip te krijgen op mijn leven en hebben me op het spoort gezet van echte verbetering.”

(predikant)

“De coaching heb ik ervaren als begeleiding van het op een rij zetten van wie ik ben, wat ik wil en kan.”

(predikant)

“Met vriendelijke vasthoudendheid heeft Gerjan voor een spiegel gezorgd om me te laten zien wie ik ben en wat ik kan. Vervolgens hielp hij mij, vaak heel concreet, om dat positief in te zetten richting de toekomst. Het was regelmatig hard werken maar altijd in een ontspannen sfeer.”

(predikant)

“Ik ben veranderd en meer mezelf geworden. En meer opengegaan voor eigen falen en niet - kunnen én veel meer zicht gekregen op wie ik ben en waar ik goed in ben.”

(predikant)

“Een betrokken en innemende coach, waar je meteen je vertrouwen aan geeft. Iemand die in staat is flexibel in te spelen op wat jij nodig hebt zonder star vast te houden aan een eigen programma. Hij is creatief en heeft een schat aan hulpmiddelen waaruit hij steeds iets weet te halen dat bruikbaar is en je verder helpt en inzicht geeft.” (voorganger)

“Door middel van werkvormen en methodes kom je tot nieuwe inzichten. De vragen van Gerjan dragen hier natuurlijk ook aan bij. Je leert jezelf beter kennen door het traject, dit heeft impact op je werksituatie.”

(leerkracht basisonderwijs)


"In een periode van drukte (privé en werk ) en chaos (werk ) heb ik Gerjan benaderd. Hij heeft mij begeleid in een traject voor persoonlijke groei, zowel in mijn werk als privé. Ik heb inzichten over mezelf en manier van werken ontdekt en weet weer wat ik belangrijk vind en waar ik voor sta.  

Dit houd in dat ik mede dankzij de coaching verstand en gevoel dichterbij elkaar heb laten durven komen. En daardoor meer zelfvertrouwen en een waardevoller gevoel heb gekregen en dit in werk en privé weer ten goede komt. Gerjan heeft mij laten inzien dat mijn gedachten niet altijd de waarheid zijn.

Het fijne is ook dat hij weet waar ik over praat als ik het heb over ‘werk’,  door zijn eigen ervaring in het onderwijs. Daardoor heb ik hele praktische handvaten gekregen die ik nog elke dag gebruik. Hij heeft interesse in de mens en kijkt verder dan alleen het stukje werk.

De coaching was praktisch en niet ingewikkeld. Gerjan is betrokken en betrouwbaar en eerlijk. Hij weet de informatie van vorige keren terug te koppelen en denkt overal in mee. Je merkt dat hij de tijd neemt om de gesprekken voor te bereiden. Ik kijk terug op een voor mij succesvolle begeleiding en profiteer dagelijks van de dingen die hij mij heeft geleerd en/of laten inzien. 

Gerjan bedankt, je gaat ongetwijfeld nog heel veel mensen weer richting geven." 

(leerkracht / intern begeleider basisonderwijs)

"Dit traject heeft mij alles gebracht wat ik van tevoren had gehoopt. Gerjan kan goed luisteren en merkt dingen op uit je verhaal, waar jij zelf niet bewust van bent, maar eigenlijk wel last van hebt. Door hierover in gesprek te gaan, vallen puzzelstukjes op de plek en kun je werken aan herstel."

(leerkracht basisonderwijs, 24 jaar)

"In alle gesprekken zat een doorlopende lijn. Er werd goed teruggekoppeld naar eerdere gesprekken. Op juiste momenten juiste vragen gesteld wat openingen bij mij gaf in mijn gedachten. Tijd voor gesprek en rust in samenzijn wat ruimte bij mij gaf om te denken en vrijheid om te spreken."

(koster)

"Stap voor stap word je begeleid in het vinden van antwoorden op vragen als hoe inzicht te krijgen op stimulerende en belemmerende factoren voor jezelf en de omgang met je omgeving, het stellen van en omgaan met grenzen."  (payroll specialist)

"Gesprekken waren opbouwend. Tijdens de gesprekken werd me een denkbeeldig spiegel
voorgehouden." (medewerker groensector)

"Gerjan heeft gevoel voor humor, betrekkelijkheid en nuchtere analyses. Hij bezit door zijn achtergrond en arbeidsverleden veel expertise en een goed gevulde gereedschapskist. Gepaste aandacht voor m’n thuisfront was fijn. Hij kan zich goed inleven in het predikantschap en houdt zijn hoofd koel als het in de pastorie of in de kerk er
verhit aan toegaat. Heeft aan een half woord genoeg. Kerkelijk breed georiënteerd; niet veroordelend. Enthousiaste en aanstekelijke werkwijze en omgang."

(predikant)

"De coaching heb ik ervaren als begeleiding van het op een rij zetten van wie ik ben, wat ik wil en kan."
(predikant)

“Dit coachingstraject heeft mij even stil gezet en bewust laten worden van mijn (on)herkende kwaliteiten, maar ook valkuilen. ” (predikant)

“Dit traject en deze coach hebben me geholpen in een ingewikkelde nieuwe situatie weer echt een beetje grip te krijgen op mijn leven en hebben me op het spoort gezet van echte verbetering.”

(predikant)


Lees meer over mijn aanpak en neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!