Verhalen

Anderen over Gerjan


"In een periode van drukte (privé en werk ) en chaos (werk ) heb ik Gerjan benaderd. Hij heeft mij begeleid in een traject voor persoonlijke groei, zowel in mijn werk als privé. Ik heb inzichten over mezelf en manier van werken ontdekt en weet weer wat ik belangrijk vind en waar ik voor sta.  

Dit houd in dat ik mede dankzij de coaching verstand en gevoel dichterbij elkaar heb laten durven komen. En daardoor meer zelfvertrouwen en een waardevoller gevoel heb gekregen en dit in werk en privé weer ten goede komt. Gerjan heeft mij laten inzien dat mijn gedachten niet altijd de waarheid zijn.

Het fijne is ook dat hij weet waar ik over praat als ik het heb over ‘werk’,  door zijn eigen ervaring in het onderwijs. Daardoor heb ik hele praktische handvaten gekregen die ik nog elke dag gebruik. Hij heeft interesse in de mens en kijkt verder dan alleen het stukje werk.

De coaching was praktisch en niet ingewikkeld. Gerjan is betrokken en betrouwbaar en eerlijk. Hij weet de informatie van vorige keren terug te koppelen en denkt overal in mee. Je merkt dat hij de tijd neemt om de gesprekken voor te bereiden. Ik kijk terug op een voor mij succesvolle begeleiding en profiteer dagelijks van de dingen die hij mij heeft geleerd en/of laten inzien. 

Gerjan bedankt, je gaat ongetwijfeld nog heel veel mensen weer richting geven." 

(leerkracht / intern begeleider basisonderwijs)

"Dit traject heeft mij alles gebracht wat ik van tevoren had gehoopt. Gerjan kan goed luisteren en merkt dingen op uit je verhaal, waar jij zelf niet bewust van bent, maar eigenlijk wel last van hebt. Door hierover in gesprek te gaan, vallen puzzelstukjes op de plek en kun je werken aan herstel." (leerkracht basisonderwijs, 24 jaar)

"In alle gesprekken zat een doorlopende lijn. Er werd goed teruggekoppeld naar eerdere gesprekken. Op juiste momenten juiste vragen gesteld wat openingen bij mij gaf in mijn gedachten. Tijd voor gesprek en rust in samenzijn wat ruimte bij mij gaf om te denken en vrijheid om te spreken." (koster)

"Stap voor stap word je begeleid in het vinden van antwoorden op vragen als hoe inzicht te krijgen op stimulerende en belemmerende factoren voor jezelf en de omgang met je omgeving, het stellen van en omgaan met grenzen."  (payroll specialist)

"Gesprekken waren opbouwend. Tijdens de gesprekken werd me een denkbeeldig spiegel
voorgehouden." (medewerker groensector)

"Gerjan heeft gevoel voor humor, betrekkelijkheid en nuchtere analyses. Hij bezit door zijn achtergrond en arbeidsverleden veel expertise en een goed gevulde gereedschapskist. Gepaste aandacht voor m’n thuisfront was fijn. Hij kan zich goed inleven in het predikantschap en houdt zijn hoofd koel als het in de pastorie of in de kerk er
verhit aan toegaat. Heeft aan een half woord genoeg. Kerkelijk breed georiënteerd; niet veroordelend. Enthousiaste en aanstekelijke werkwijze en omgang." (predikant)

"De coaching heb ik ervaren als begeleiding van het op een rij zetten van wie ik ben, wat ik wil en kan."
(predikant)

Lees meer over mijn aanpak en neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!